2008 Yılı

Bir yıl daha geçti ve yaşlanıyoruz farkına vara vara. Her sitede az çok modadır yazarların geçmiş yılda yaşadıklarını ve gelecek yıldan beklediklerini yazdıkları yazılar. Ben de bu modaya uyup neler yaptım ettim kısa hatlarıyla hatırlamaya çalıştım.

Geçen sene bu günlerde yani yeni yılın ilk günlerinde hayatım daha bir belirsizdi. Hazırlanmam gereken bir sınav kötü bir tecrübe yaşadığım akademik kariyer bir ton sorun aklımın içindeydi. Vallahi düşünüyorumda geçen sene üretmeden tüketen bir insan vardı. Daha bir melankolik daha bir depresif gözleri yorgun filan. Herşey bir meslek sahibi olana kadar bu tarz devam etti. Yılın ilk yarısı benim için durağan geçmesine rağmen ikinci yarısı resmen şaha kalkmış oldum 🙂 Banka sınavını kazanmam bunun üstüne yurtdışı master doktora bursu kazanmam üstüne üstlük emsal ile görüşmem 😀 hakketen güzel günler geçirmemi sağladı. Hayat 2008’in ikinci yarısından itibaren daha bir çekilir hale geldi. En azından beklentilerim var bu hayattan. Nefes almanın sadece ciğerleri şişirmekten ibaret olup hayatta kalmak için olmadığını bir kez daha anladım. 2008’in sonları iyi geçti ve umarım yeni yılda böylelikle devam eder.

Hazır yeni yıl yazısı yazarken dilek ve temenni kısmınıda es geçmemek gerekiyor. Son günlerde Ortadoğu’da yeniden başlayan savaş hallerinin bir an önce bitmesini dilemekten başka çarem yok ki bu işlere kafa yoran bir insan olarak ne yazık ki bölgede barış havasının esmesi kısa vadede zor görünüyor.Ülkemiz için de daha güzel günlerin gelmesi dileğiyle..

Yeni yılınız kutlu olsun…

Etiketler:

Benzer Yazılar

Yazar:
Önceki Yazılar Sonraki Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 paylaşım